Lisää luovuutta ja tuottavuutta pilvipohjaisilla yhteistyösovelluksilla

 
 

Kannusta luovuuteen ja nopeuta työnkulkua markkinoiden kattavimmalla ohjelmatuotteella.

Adobe Creative Cloudissa työntekijät voivat työstää yhteisiä luovia projekteja paikasta riippumatta. Adobe Creative Cloud sisältää yli 30 sekä tietokoneella että mobiililaitteella käytettävää sovellusta ja työkalua esimerkiksi kuvankäsittelyyn, suunnitteluun, videointiin sekä web- ja UX-suunnitteluun. Kaikki tiedostot tallennetaan yrityksen omaan pilvessä sijaitsevaan kirjastoon. Tämä helpottaa yrityksen graafisen profiilin säilymistä yhtenäisenä, ja samalla työntekijät voivat käyttää lempiohjelmiaan ja jakaa asiakirjoja joustavasti myös suurissa projekteissa.

Adobe Creative Cloud – tärkeitä etuja

Yrityksen graafinen profiili säilyy yhtenäisenä. Koska kaikki tiedostot tallennetaan Creative Cloud Librariesiin – yrityksen omaan pilvessä sijaitsevaan kirjastoon – ne ovat aina työntekijöiden käytettävissä. Ei ole väliä, työskentelevätkö he toimistolla, kotoa käsin vain tien päällä.

Saat käyttöösi uusimmat sovellukset, päivitykset ja toiminnot heti niiden julkaisuhetkellä ja pysyt ajan tasalla viimeisimmistä suunnittelutrendeistä ja luovuustyökaluista.

Voit luoda laadukasta sisältöä käytännössä mediasta riippumatta, oli muotona sitten painettu media, verkko, video, mobiili, ääni tai VR.

Voit helpottaa yhteistyötä tuottavuussovellusten, kuten Slackin tai Microsoft Teamsin, integraatioilla.

Linkkejä voi jakaa myös vastaanottajille, joilla ei ole Creative Cloud -tiliä.

Käytössäsi on muun muassa Adobe Fonts, Stock, Color ja Capture suoraan Creative Cloudin sovellusten kautta.

Maksimoi luovuus Adobe Creative Cloudin ja TD SYNNEXn avulla

TD SYNNEXlla on toimistoja 19 maassa, ja se on Adoben suurin jakelija Euroopassa. Tarjoamme jälleenmyyjillemme kattavan tuen Adoben tuotteille, kuten Adobe Creative Cloudille.

Lue, mitä kaikkea voit tehdä Adobe Creative Cloudissa

Lataa tietolehtisemme Creative Cloudista ja sen toiminnoista ja eduista.