Valmista oppilaitasi tulevaisuuden digitaaliseen työpaikkaan

 
 

Kannusta luokkaa luovuuteen, käytä digitaalisia välineitä opetussuunnitelman mukaisesti ja auta oppilaita kehittämään digiosaamistaan Adobe Educationissa.

Abode Education on maksuton koulutusalusta, jonka opettajat ovat kehittäneet muita opettajia ja oppilaita varten. Se tarjoaa pääsyn ammattimaisiin työkaluihin, opetusmateriaaliin ja työpajoihin ja toimii koulussa tehtävän luovan työn koontipaikkana. Adobe Educationin luokkien käyttöön tarkoitetut luovuustyökalut auttavat oppilaita kehittämään digitaitojaan, jolloin he saavat paremmat valmiudet työelämään.

Adobe Education – tärkeitä etuja

Digitaalisten välineiden käyttö luokassa ja opetussuunnitelmassa kehittää oppilaiden digiosaamista.

Opettajat ja oppilaat saavat käyttöönsä alan johtavat luovuussovellukset ja työkalut esimerkiksi internetiä, tulostusta ja mobiililaitteita varten.

Oppilaat saavat käyttöönsä mobiilisovelluksia, joiden kautta he voivat tehdä koulutehtäviään milloin ja missä tahansa ja avata asiakirjat koulutietokoneellaan.

Voit tehdä omia ja katsoa muiden esityksiä Adobe Portfoliossa tai Behancessa.

Voit hyödyntää kattavaa käyttäjätukea, johon kuuluu ohjevideoita ja käyttöoppaita.

Oppilaat saavat tilaisuuden oppia käyttämään alan johtavia digitaalisia välineitä, mikä antaa heille kilpailuetua työmarkkinoilla.

Anna oppilaille tulevaisuudessa tarvittavaa digiosaamista

TD SYNNEXlla on toimistoja 19 maassa, ja se on Adoben suurin jakelija Euroopassa. Tarjoamme jälleenmyyjiemme asiakkaille kattavan tuen Adoben tuotteille, kuten Educationille.

Lue lisää TD SYNNEXsta ja Adobe Educationista

Vahvista oppilaiden digiosaamista

Tästä Adoben oppaasta voit lukea lisää digitaalisten välineiden käytöstä yliopistoissa ja korkeakouluissa.