Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla

 
 
Channel Partner Badges Adobe Authorised Distributor IE

Yli 25 vuotta sitten Adobe muotoili missionsa – muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla – ja nykyään miljoonat käyttäjät ympäri maailman käyttävät Adoben tuotteita sisällön luontiin ja yhteistyöhön. Adoben tuotevalikoiman ytimen muodostavat sovellukset, jotka kannustavat luovuuteen, helpottavat työnkulkuja ja auttavat käyttäjiä kehittämään digitaitojaan, mikä edistää heidän henkilökohtaista ja ammatillista kehitystään. Adoben ohjelmistot ovat mullistaneet niin yksityishenkilöiden kuin yrityskäyttäjienkin tavan viestiä, tehdä yhteistyötä ja hoitaa työtehtäviään.

TD SYNNEXlla on toimistoja 19 maassa, ja se on Adoben suurin jakelija Euroopassa.

Tarjoamme jälleenmyyjillemme kattavaa tukea Adoben tuotteille, kuten seuraaville:

Adobe Acrobat DC

Adobe Acrobat DC on kustannustehokas ja luotettava maailmanlaajuinen standardi PDF-tiedostojen näyttämiseen, tulostukseen, allekirjoittamiseen, kommentointiin ja jakamiseen. Kaikki asiakirjat tallennetaan pilveen, jolloin käyttäjät voivat tehdä yhteistyötä ajasta ja paikasta riippumatta. Toinen merkittävä hyöty on se, että useampi käyttäjä voi kommentoida, tarkistaa ja muokata samaa asiakirjaa reaaliajassa. Ohjelman turvatoiminnot tarjoavat yrityksen tiedoille parhaan mahdollisen suojan.

Lue lisää

Adobe Creative Cloud

Vapauta työntekijöiden luova potentiaali. Adobe Creative Cloudissa työntekijät voivat tehdä yhteistyötä ja luoda laadukasta sisältöä mediasta riippumatta, oli kohteena sitten painettu media, verkko, video, mobiili, ääni tai VR. Adobe Creative Cloud sisältää yli 30 sovellusta ja työkalua esimerkiksi kuvankäsittelyyn, suunnitteluun, videointiin sekä web- ja UX-suunnitteluun. Koska kaikki tiedostot tallennetaan yrityksen omaan pilvessä sijaitsevaan kirjastoon, työntekijöiden on helpompi säilyttää yrityksen graafinen profiili yhtenäisenä ja jakaa asiakirjoja kätevissä työnkuluissa.

Lue lisää

Adobe Education

Adobe Education on koulutusalusta, joka auttaa oppilaita kehittämään digitaitojaan ja valmistautumaan työelämään. Alusta tarjoaa pääsyn kursseihin, oppimateriaaleihin ja yli 750 000 käyttäjän verkkoyhteisöön. Alan johtavilla digitaalisilla välineillä oppilaat voivat tehdä koulutehtäviään milloin ja missä tahansa ja kehittää samalla tärkeitä taitoja, kuten kriittistä ajattelua, ongelmanratkaisua ja ryhmätyöskentelyä.

Lue lisää

Adobe Sign

Adobe Sign -mobiilisovelluksella voit lähettää asiakirjoja sähköisesti allekirjoitettaviksi työskennellessäsi kotoa käsin tai ollessasi tien päällä. Sovellus sisältää kaikki toiminnot, joita tarvitset sähköisten allekirjoitusten lähettämiseen, jäljittämiseen ja keräämiseen. Kun lähetät asiakirjan allekirjoitettavaksi, tiedät täsmälleen, milloin se on avattu ja allekirjoitettu. Palvelu on pilvipohjainen, joten voit halutessasi käyttää sitä myös tietokoneen selaimen kautta. Adobe Sign säästää rahaa, parantaa tehokkuutta ja minimoi paperityöt.

Lue lisää