Red Hat ohjelmisto

 

Red Hat on johtava avoimeen lähdekoodiin perustuvien ohjelmistojen toimittaja. Heillä on kymmeniä ohjelmistotuotteita täydellä enterprise tason tukipalvelulla. Yritys on perustettu 1993 ja aloitti silloin kehittämään omaa Linux käyttöjärjestelmäjakelua. Tämän jälkeen yritys on ottanut hoitaakseen kymmeniä muita avoimen lähdekoodin ohjelmistoja ja on kasvanut merkittävästi joka vuosi. IBM osti Red Hatin liiketoiminnat kesällä 2019 ja jatkaa toimintaansa itsenäisesti.

Red Hat tunnetaan parhaiten heidän käyttöjärjestelmästä Red Hat Enterprise Linux. Se on aina ollut yrityskäyttöön sopiva paras käyttöjärjestelmä koska siihen saa täyden tuen, tietoturvapäivitykset tulee nopeasti ja se on luotettu käyttöjärjestelmä useiden ohjelmistojen alustaksi. Se toimii myös kaikissa pilvipalveluissa ja konttiohjelmistoissa.

Ohjelmistoja tarjotaan aina subscription -mallilla. Eli kun sinulla on tuotteelle subscription, voit käyttää siitä mitä tahansa tuettua versiota. Ja voit päivittää ohjelmiston aina uusimpaan ilman uusien lisenssien hankintaa. Lisää tietoa subscriptioneista.

TD SYNNEX on virallinen Red Hat tukkuri Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Red Hat Business Partner