Apua pilvikäytäntöjesi rakentamiseen ja skaalaamiseen

Pilviliiketoiminnan rakentaminen ja skaalaaminen voi olla haastavaa, etenkin, jos sinulla ei ole pilviliiketoiminnan arviointiin, siirtämiseen, hallintaan, optimoimiseen ja käyttämiseen tarvittavia osaamisresursseja.

TD SYNNEX voi auttaa sinua tarjoamaan asiakkaillesi parhaat liiketoimintatulokset koko myynnin elinkaaren ajalle alkaen toimivasta pilvipalveluihin siirtymisestä jatkuen toiminnassa olevien pilvi- ja hybridiympäristöjen täydelliseen tukemiseen. Olemme koonneet kattavan pilvipalveluvalikoiman, joka minimoi etukäteisriskisi kalliisiin resursseihin ja auttaa asiakkaitasi siirtymään pilveen sekä hallitsemaan ja optimoimaan infrastruktuuritoimintansa ja maksimoimaan toiminta-aikansa ympärivuorokautisten pilvitukipalvelujen avulla.

 

Toimitetaan skaalattuna

Saatavilla Euroopassa, päivitetyissä palvelupaketeissa myös paikallisen maan tuki paikallisella kielellä.

Suunniteltu kanavaamme

Projektinhallintatoimisto, yksinkertaistettu viestintä, selkeä vastuuvelvollisuus, white label ‑yhteistyö

Kilpailukykyiset hinnat

Suunniteltu kannattavaksi kumppania varten ja kilpailukykyiseksi asiakasta varten.

Lue lisää palveluistamme

Alla esitellään palveluvalikoimamme neljä keskeistä pilvipalvelua. Näiden avulla pääset alkuun. Lisätietoja saat esitteestämme tai alla olevasta kattavasta palveluluettelosta.

Lataa infografiikkamme

Tutustu neljään keskeiseen pilvipalveluumme.

Lue lisää

Lataa esitteemme

Lue lisää kattavasta pilvi-, hybridi- ja paikallispalveluvalikoimastamme, jonka avulla kumppanimme voivat vauhdittaa uusien teknisten ratkaisujen käyttöönottoa ja liiketoiminnan kasvua.

Nopeaa tietojen siirtoa

TD SYNNEX tarjoaa pilveen siirtymispalveluita, joiden avulla asiakkaasi voivat maksimoida hyödyt, joita sovellusten siirtäminen pilvipalvelualustalta toiselle tuottaa.

Lue lisää

Cloud Express

Cloud Express on TD SYNNEXn ympärivuorokautinen Azuren/AWS:n infrastruktuurin tukipalveluratkaisu. White label -palvelumme auttaa kumppaneitamme optimoimaan IT-resurssit ja pienentämään pilvipalvelujen kuluja.

Lue lisää

Kyberturvallisuus

Tutustu Kyberturvallisuuden hallittuihin palveluihin, joita voit hyödyntää itse tai myydä edelleen, ja kanavaohjelmaamme, joka palkitsee liiketoimintaa sen kasvaessa.

Lue lisää

Ympärivuorokautinen tekninen tuki

TD SYNNEXn CSS (Cloud Support Services) -pilvitukipalvelut antavat käyttöösi teknisen tuen tiimin, joka koostuu ympäri vuorokauden käytössäsi olevista asiantuntijoista.

Lue lisää

Palveluluettelo

Lataa tapaustutkimuksia

Pilvipalveluiden arviointi ja niihin siirtyminen

Käyttämällä TD SYNNEXn pilvipalveluiden arviointi- ja siirtymispalveluita voit parantaa sovellusten suorituskykyä ja palautusaikaa.

Lue lisää

MBS

Tarjoamme kumppaneillemme jatkuvaa kasvua ja valmiuden käyttää tulevaisuuden teknologioita.

Lue lisää