Auta asiakkaitasi löytämään Power Platformin hyödyt

 
 

News, TDtransform
12 huhti 22 Author: Markus Seppälä

 

 

 

Markus Seppälä vastaa Power Platform -liiketoiminnan kehittämisestä TD SYNNEXlla ja auttaa kumppaneita tarjoamaan Power Platform -ratkaisuja asiakkailleen.

Ensinnäkin, mikä on Power Platform?

Power Platform on alusta helppokäyttöisille Microsoft-työkaluille, jotka auttavat yrityksiä luomaan uusia tehokkaita liiketoimintasovelluksia ja -ratkaisuja ja automatisoimaan prosessejaan.

  • Power Apps on työkalu, jonka avulla voi luoda sovelluksia helposti ja kustannustehokkaasti ilman ohjelmointitaitoja.
  • Power Automate:lla voi automatisoida työnkulkuja, tehostaa ja nopeuttaa prosesseja.
  • Power BI:lla voit hyödyntää dataa raportoinnin ja analytiikan avulla. Saat merkitykselliset tiedot esim. myynnistä tai prosesseista.
  • Power Virtual Agents:n avulla voit luoda erilaisia botteja vastaamaan kysymyksiin asiakaspalvelussa tai sisäisessä tuessa.

Jokainen palvelu toimii myös erikseen, mutta ne voidaan yleensä yhdistää erinomaisin tuloksin. Voit esimerkiksi luoda Power Apps -sovelluksen ja lisätä automaattisen työnkulun Power Automaten avulla.

Data on kaiken keskiössä ja Power BI tuo merkityksellisen datan kaikkien käyttöön. Valmiita integraatioita on paljon, ja alusta on yhteensopiva Microsoftin muiden ympäristöjen ja työkalujen, kuten Dynamics 365:n, Office 365:n ja Azuren kanssa ja satojen muiden sovellusten kanssa.

Mikä on Power Platformin suurin hyöty yritykselle tai organisaatiolle?

Sillä on suuri potentiaali virtaviivaistaa työtä ja auttaa automatisoimaan tylsiä, toistuvia tehtäviä ja prosesseja. Koska koodia tarvitaan vähän tai ei lainkaan, voivat ne, jotka ovat itse mukana prosesseissa usein luoda työkalut joita he tarvitsevat. On myös helpompaa hankkia apua, kun edistyneitä koodaustaitoja ei tarvita. Se on eräänlainen IT-ympäristön demokratisointi, joka lisää tehokkuutta pienemmillä kustannuksilla.  Kehitys on nopeaa ja arvioiden mukaan 60 prosenttia kaikista applikaatioista on matalan koodin ratkaisuja vuoteen 2024 mennessä.

Ja miten kumppanit voivat tarjota asiakkaalleen?

Lisenssimyynnin lisäksi kumppanilla on useita tapoja työskennellä Power Platformin kanssa. Kumppani voi auttaa asiakasta selvittämään mitä Power Platformin avulla voidaan tehdä ja rakentaa ratkaisu yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakkaita on mahdollista kouluttaa antamalla heille perusosaaminen ja tukemalla asiakasta.

Toisin kuin perinteisessä sovelluskehityksessä, tässä ei tarvitse viettää niin paljon aikaa turvallisen alustan ja koodin luomiseen. Perusta on jo rakennettu ja resurssit voidaan käyttää paremmin asiakkaan liiketoiminnan tehokkuuden kehittämiseen. Alusta ei rajoita kehitystyötä ja kehittyneempiä ratkaisuja voidaan rakentaa, jos tämä nähdään tarpeelliseksi

Yksi tapa, jolla kumppani voi palvella asiakasta, on ympäristön hallinta. Microsoft on lisännyt tietoturvaa mm identiteetinhallintaan ja vaatimustenmukaisuuden suhteen. IT-kumppanina voit esimerkiksi osallistua esimerkiksi siihen, miten pääsy- ja käyttöoikeuksia tulisi hallita.

Miten kumppani pääsee alkuun

Kyse on paljon asiakkaan ongelmien tunnistamisesta, jossa Power Platformin avulla voi auttaa asiakasta. Ei tarvitse aloittaa heti isosti vaan mielellään pienellä, tehokkaammalla projektilla. Aloittamalla asiakas ymmärtää Power Platformin potentiaalin ja tämä usein johtaa uusiin hankkeisiin.

Riippumatta siitä, millä teknologialla aloitat, Power Platformin muut osat ovat yleensä merkityksellisiä ennemmin tai myöhemmin.

Miten TD SYNNEX voi auttaa?

TD SYNNEXn ja Hikarin Power Platform -palveluiden avulla kumppani pääsee alkuun nopeasti ja ilman omia investointeja. Kumppanit voivat nyt yhdessä TD SYNNEXn ja Hikarin asiantuntijoiden kanssa suunnitella ja toteuttaa Power Platform -ratkaisuja asiakkailleen. Kumppanille tämä tarjoaa nopean ja helpon tavan vahvistaa asiakassuhdettaan Power Platform -teknologian ja -palveluiden avulla. Lisätietoja Hikari-kumppanuudesta lehdistötiedotteesta Press Release (techdata.com)

Jos olet kumppanina kiinnostunut Power Platformista, ota TD SYNNEXan yhteyttä. Hikari toimii myös osaamiskeskuksenamme. Voimme myös kouluttaa osaajia Tech Data Academyn kautta ja tavoitteena voi olla Power Platform -sertifioinnin suorittaminen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä markus.seppala@techdata.com