Viimeisten CSP Legacy-lisenssien siirto NCE-malliin on nyt ajankohtainen!

 
 

Modern Workplace
17 tammi 23 Author: Ilona Wahlström

Vuoden 2022 alussa astui voimaan uusi hankintamalli Cloud Solution Provider-ohjelmaan kun uusi Microsoft New Commerce Experience (NCE) malli julkistettiin. Nyt vanha CSP Legacy-hankintamalli on tulossa elinkaarensa päähän ja suosittelemme kaikkia jälleenmyyjiä siirtämään asiakkaidensa käyttöoikeudet uuteen NCE-mallin mahdollisimman pian.

Huomaathan kuitenkin että edelleen esimerkiksi non-profit, education ja jotkin Dynamics-tuotteet tai promot eivät ole vielä siirrettävissä NCE-mallin mukaiseksi.

Helpoiten teet NCE-siirron tilauksillesi käyttämällä Streamone-portaalin siirtotyökalua, johon löydät ohjeet sekä lyhyen videon alla olevista linkeistä.

Voit hyödyntää seuraavaa kampaajaa:

Tarjolla on 16,67 %:n alennuskampanja NCE-tuotteiden kuukausittaisesta sitoumushinnasta 30. kesäkuuta 2023 saakka nykyisille Legacy-lisensseille, jotka siirretään uuteen kuukausipohjaiseen NCE-hankintamalliin.

Tämä kampanjahinnoittelu tekee kuukausipohjaisen sopimushinnoittelun samaksi kuin vuotuinen sitoumushinnoittelukin, samalla kun asiakkaat ja kumppanit voivat säilyttää kuukausittaisen sitoumuksen joustavuuden.

Kampanjan ehdot täyttävät tuotteet: Microsoft 365 for Business, Teams Essentials, Microsoft Defender for Business, Dynamics 365 all ja Power Platform.

Jos haluat lisätietoja tästä, ja muista ajankohtaisista, Microsoftin kampanjoista, klikkaa tästä

Jos sinulla on kysyttävää, me autamme

NCE yksinkertaistaa ja virtaviivaistaa Microsoftin lisenssiohjelmia, mutta olemme koonneet alle materiaalia jotka auttavat sinua vanhojen tilausten siirtämisessä NCE-malliin:

Lisätietoja saat meiltä sähköpostilla: cloudsoftware.fi@techdata.com