Nopea tapa alkaa tuottaa asiakkaalle arvoa Power Platformin avulla

 
 

Power Platform/Dynamics
14 syys 23 Author: Björn Raunio

Monien IT-kumppanien loppuasiakkaat haluavat hyödyntää uusia tapoja lisätä tehokkuutta ja toimia fiksummin automatisoinnin ja vähäkoodisen ohjelmoinnin avulla. TD SYNNEX voi auttaa sinua vastaamaan tähän kysyntään nopeasti, helposti ja tuottavasti yhdessä Hikarin Microsoft Power Platform -asiantuntijoiden kanssa.

Microsoft Power Platform, joka sisältää Power Apps-, Power Automate-, Power BI-, Power Virtual Agents- ja Power Pages -palvelut, tarjoaa yrityksille mahdollisuuksia automatisoida ja virtaviivaistaa prosessejaan erittäin vähillä omilla kehitystoimillaan. Käsittelimme aiemmassa blogijulkaisussamme Power Platformin kumppanitarjousta ja Center of Excellence -tiimiä, jotka TD SYNNEX on kehittänyt yhdessä Hikarin kanssa.

Tässä julkaisussa käsitellään sitä, miten TD SYNNEX ja Hikari voivat auttaa sinua IT-kumppanina tarjoamaan asiakkaillesi tavan toimia paremmin, tehokkaammin, yksinkertaisemmin ja edullisemmin. Sillä varmistat asiakkaidesi tyytyväisyyden ja saat lisenssituloja sekä katetta Hikarin toimittamista palveluista. Ehkä sitäkin tärkeämpää on se, että asiakkaasi eivät lähde etsimään ratkaisuja muualta. Hikarin Executive Chairman Eamon Moore, joka vastaa kumppanuuksien strategisesta suunnasta ja on lisäksi yksi firman perustajista, kertoo lisää.

Mikä Hikari on?

”Olemme aito Power Platform -kumppani, jonka pääkonttori on Irlannissa. Alkusysäyksemme oli EMIT, globaali Microsoftin vuoden kumppani 2016, jossa keskityimme pilviratkaisuihin PK-yrityksille. Euroopan markkinoilla Hikari on ryhtynyt TD SYNNEXin kumppaniksi tarjoamaan kumppanien välisiä ratkaisuja. Kauttamme IT-kumppanit pystyvät tarjoamaan asiakkailleen entistä fiksumpia ja tehokkaita ratkaisuja liiketoimintatietojen hallintaan, vähäkoodiseen kehitystyöhön ja runsaasti manuaalisia toimia vaativien prosessien automatisointiin.”

”Luomamme Center of Excellence on keskus, jonka puoleen TD SYNNEXin kumppanit voivat kääntyä tarvitessaan asiantuntemusta ja palveluja, joita tarjoamme sekä kumppaneille että loppuasiakkaille. Asiakassuhteet pysyvät aina kumppanin omistuksessa. Koska toimimme vain Power Platformissa, kumppanille ei koidu mitään riskiä siitä, että yrittäisimme kaapata loppuasiakkaiden liiketoimintaa muilla alueilla. Olemme täysin luotettava Power Platform -kumppani kumppaneille.”

Miksi päätitte keskittyä Microsoft Power Platformiin?

”Monet yritykset haluavat toimia päätöksenteossaan tietopohjaisesti. Kaikki haluavat kauniisti visualisoituja tietoja, joista näkyy yhdellä klikkauksella , miten liiketoiminta sujuu. Mutta tie siihen on usein todella mutkainen. Organisaatioiden tiedot ovat hajallaan lukemattomissa tiedostoissa ja tietolähteissä. Tietojen analysointiin tarvitaan aikaavieviä manuaalisia prosesseja. Power Platform vastaa tässä merkittävään tarpeeseen luomalla automatisoinnin ja vähäkoodisen ohjelmoinnin avulla entistä tehokkaampia ja intuitiivisempia tapoja hankkia tietoa.”

”Tänä taloudellisten rajojen ja leikkausten aikana on yhä kiinnostavampaa keksiä kustannustehokkaita, rationaalisempia tapoja toimia ja vapauttaa työntekijöitä keskittymään arvoa tuottaviin toimiin sen sijaan, että he kaivelisivat tietoa Excel-tiedostoista. Power Platform vastaa tähän tarpeeseen ja mahdollistaa virtaviivaistamisen oman liiketoimintasi mukaan sopivan laajasti, yksinkertaisesti ja edullisesti.”

Miten Power Platform sijoittuu Microsoftin pilvivalikoimassa?

”Power Platformin palvelut sisältävät runsaasti valmiita integrointeja, ja ne toimivat hyvin Microsoftin muiden alustojen ja työkalujen kanssa. Alustaan voi yhdistää kaikkia Microsoftin ekosysteemin osia, kuten Azure ja Dynamics. Sanoisin kuitenkin, että kumppanien suurin mahdollisuus liiketoimintansa kasvattamiseen liittyy Modern Workplace -asiakkaisiin. Power Platformia voi käyttää yhtä laajasti kuin Outlookia, Wordia tai Exceliä.”

”Kaikki yritykset kamppailevat samankaltaisten ongelmien kanssa, vaikkakin mittakaavassa ja monimutkaisuudessa voi olla eroja, ja kaikki haluavat sujuvoittaa ja tehostaa liiketoimintaansa. Siksi jokaisessa organisaatiossa on tilaa Power Platformille. Mistä PK-yritykset saavat apua uusiin IT-tarpeisiinsa? IT-kumppaniltaan, joka haluaa pystyä vastaamaan näihin tarpeisiin, jotta asiakas ei siirry muualle ja ala ostaa kaikkea sieltä.”

Miten kumppanit voivat hyödyntää Hikarin ja TD SYNNEXin yhteistyötä?

”Juuri kuvaamani kehityksen mukaisesti monilta IT-kumppaneilta kysytään esimerkiksi Power Platformista, automatisoinnista, tietojen visualisoinnista tai sovelluskehitystyöstä vähäkoodisella ohjelmoinnilla. Samanaikaisesti monilla Modern Workplace -toimittajilla itsellään ei ole tietoutta siitä tai resursseja investoida muihin alueisiin, vaikka ne haluaisivat tarjota asiakkaiden vaatimia ratkaisuja esimerkiksi hyvien asiakassuhteiden jatkon varmistamiseksi. Siinä me tulemme apuun. Toimitamme kumppanin kanssa ja nimissä Power Platform -palveluja, jotka ratkaisevat asiakkaan ongelman. Voimme toimia niin näkyvästi tai näkymättömästi kuin kumppani haluaa.”

”Aloitamme tavallisesti loppuasiakkaan todellisiin liiketoimintahaasteisiin perustuvasta innovaatiopajasta, jossa näytämme, miten haasteisiin voidaan vastata. Kun asiakas on nähnyt, miten ongelma voidaan ratkaista tietojen visualisoinnilla, automatisoinnilla tai sovelluksella, hän keksii helposti muitakin haasteita. Koska monilla asiakkailla voi olla samankaltaisia haasteita, voidaan kehittää helposti ratkaisuja, joita voidaan toistaa. Ne kehitetään kerran ja myydään useita kertoja, ja katteet perustuvat tähän logiikkaan.”

Miltä tällainen yhteistyö näyttää ja miten sitä voi kehittää?

”Kumppani saa lisenssituotot ja siten myös mahdollista lisätuottoa, katetta ja kannustinjärjestelyjä Microsoftilta. Lisäksi kumppani voi ansaita Hikarin toimittamista palveluista. Tämä on upea win-win-järjestely. Kumppani pääsee alkuun nopeasti ja edullisesti, minkä jälkeen se pystyy vastaamaan asiakkaan kysyntään ja vahvistamaan asiakassuhdettaan ja ansaitsee samalla lisätuloja.”

”Jotkin kumppanit taas haluavat ruveta toimittamaan Power Platform -palveluja itse, mutta eivät tunne vielä olevansa valmiita siihen. Silloin voimme osallistua palvelujen toimittamiseen alussa ja samalla kouluttaa kumppanin tiimiä alustan käyttämiseen niin liiketoiminnalliselta kuin tekniseltä kannalta. TD SYNNEX on aloittanut juuri Power Up -kumppanikoulutuksen, joka kattaa kaiken perustasolta kokeneiden käyttäjien tasolle. Se sisältää sertifiointeja, joiden avulla kumppanit voivat aloittaa palvelujen tarjoamisen itse. Hikari voi auttaa kaikissa vaiheissa, ja jos kumppani haluaa ruveta toimittamaan ratkaisuja itse, autamme jatkossa myös laajemmissa toimituksissa, jos siihen on tarvetta.”

Olette auttaneet monia pohjoismaisia kumppaneita Power Platform -liiketoiminnassa. Miten se on sujunut?

”Se on ollut positiivinen kokemus. Olen ollut erityisen vaikuttunut pohjoismaisten kumppanien innovatiivisuudesta ja edistyksellisyydestä. He suhtautuvat yhteistyöhön avoimesti. Siinä tajuaa, että kukaan ei voi edustaa kaikkea tai tehdä kaikkea asiakkaidensa puolesta, mikä on tärkeää kumppaniekosysteemissä. Pohjoismaat on upea alue liiketoimintaan.”

Jos olet kiinnostunut siitä, mitä Hikari ja Center of Excellence voivat tehdä sinun ja asiakkaidesi hyväksi Power Platformin suhteen, ota yhteys TD SYNNEXin paikalliseen Business Development Manageriin.