TD SYNNEXn 4S-pilvipalvelut mukaan osaksi pilviliiketoimintaasi

 
 

News
21 kesä 22 Author: Janne Loitomeri

 

 

 

TD SYNNEX auttaa kumppaneita kehittämään pilviliiketoimintaa ja tätä tukevat palvelut ovat iso osa onnistunutta CSP (Cloud Solution Provider) -toimitusta. TD SYNNEXn 4S-palvelut, kuten ratkaisut, jatkuvat palvelut, tuki ja osaamisen kehittäminen on suunniteltu CSP-liiketoimintasi kehittämiseen ja laajentamiseen sekä tukemaan omaa tuote- ja markkinatarjontaasi.

Pilviratkaisujen kehittäminen voi olla aikaa vievä ja joskus monimutkainen tehtävä, joka vaatii syvällistä asiantuntemusta ja kokemusta. TD SYNNEXn osaavien kehittäjien ja teknikoiden tiimi auttaa poistamaan stressin automatisoimalla suuren osan työmäärästäsi. Yli 35 Click2Run-ratkaisun avulla Azure-ratkaisuista, kuten Azure Virtual Desktop, kolmannen osapuolen ratkaisuihin kuten AWS, Red Hat voit hyödyntää TD SYNNEXn tarjontaa osana kumppanuutta. Lue lisää ratkaisuistamme miten ne voivat auttaa sinua. Klikkaa tästä >

Monilla CSP-jälleenmyyjillämme on oman asiantuntemuksen kautta mahdollisuus tarjota konsultointi-, projekti- sekä hallintapalvelua loppukäyttäjilleen osana laajaa toimitus- ja palveluratkaisua, joilla täytetään asiakkaan kaikki IT-tarpeet.

TD SYNNEXn pilvipalvelut voivat täydentää kumppanin palvelutarjontaa tai toimia vaihtoehtoisena tapana toimittaa tietty palvelu esimerkiksi projektin yhteydessä, ruuhkahuippuina tai omaa osaamista kehitettäessä.

TD SYNNEXn palveluiden avulla pystyt täyttämään asiakkaidesi tarpeen erittäin laajalla alueella.

Asiantuntemuksesi tuo turvaa ja luottamusta kykyyn auttaa asiakastasi. Tuemme kumppaneitamme arviointi-, siirto-, hallinta- ja optimointitehtävissä kolmella eri teemalla:

  1. Auta minua tekemään se
  2. Opeta minua tekemään se
  3. Tee se minun vuokseni

Tämä malli tarjoaa 1) monipuolisen valikoiman Azure-ratkaisun toteuttamiseen, 2) samalla mahdollistaen myös oppimisen ja koulutuksen sekä 3) TD SYNNEXn jatkuvat palvelut sisältäen pilviympäristön hallinnan, ennakoivan seurannan, tuen sekä Azure-infrastruktuurin jatkuvan optimoinnin.
Klikkaa tästä >

CSP-mallin mukaisesti tuen loppuasiakkaalle tarjoaa kumppani yhdessä TD SYNNEXn kanssa. Kaikkiin Microsoft tuotteisiin, jotka on hankittu CSP:n kautta kuuluu tuki, Basic-tason tuki. Tämän palvelun tuottaa TD SYNNEX ja tarvittaessa tukipyyntö eskaloidaan Microsoftille jos kyse on heidän palvelustaan.
TD SYNNEX tarjoaa laajennettua tukea, jossa paremmat vasteajat, joustavammat kommunikointikanavat, 24x7 tuki ja mahdollisuus loppuasiakkaan itse tehdä tiketit.

Laajennettua tukea suositellaan erityisesti asiakkaille, joille palvelut ovat kriittisiä ja palvelukatkoja ei sallita.

Klikkaa tästä >

Yksi tärkeimmistä asioista joita kumppanimme tarvitsevat on osaamisen kehittäminen. TD SYNNEX tarjoaa laaja-alaista koulutusta oman oppimisen kehittämiseen sekä Microsoft-kumppanuuteen tarvittaviin sertifiointeihin. Järjestämme räätälöityjä koulutuspolkuja uusille ja nykyisille kumppaneillemme vastaamaan sen hetkistä tarvetta. Cloud Practice Builder -ohjelma on suunnattu kehittämään yrityksesi tuotteistettua pilvitarjontaa sekä jatkuvaa tulovirtaa. Yhdessä Microsoftin kanssa järjestämme sertifiointiin tähtääviä koulutusohjelmia ja -polkuja.

Vaadittavien Microsoftin sertifiointien saavuttamiseksi tarjoamme monia hyväksyttyjä kursseja TD SYNNEX Academyn kautta. Microsoftin sertifioidut kouluttajamme tarjoaa ensiluokkaista koulutusta monilla saatavilla olevilla kursseilla pääosin verkossa mutta myös tarvittaessa erityyppisten luokkahuonevaihtoehtojen kautta.
 Klikkaa tästä >

 

Ota meihin yhteyttä suoraan cloudsoftware.fi@techdata.com