Uusi SMB Fraud Defense Click-to-Run™ ratkaisu tietomurtojen estoon

 
 

Enterprise Security
19 joulu 22 Author: Mikko Salmela

TD SYNNEX ratkaisuportfolio on laajentunut uudella Azuren tietoturvaa parantavalla ratkaisulla nimeltään SMB Fraud Defense Click-to-Run™. Tämän ratkaisun avulla kumppanit voivat kasvattaa Azuren tietoturvaa omien asiakkaiden osalta sekä vähentää haitallisten tietomurtojen mahdollisuutta hallitsemiensa asiakkaiden Azure-ympäristöissä.

Järjestímme aiheesta webinaarin 24.1.2023 klo 11:00 - 12:00, nauhoitteen tuosta löydät tämän linkin kautta: LINKKI WEBINAARINAUHOITTEESEEN

TD SYNNEX:n kehittämät Click-to-Run -ratkaisut ovat käyttövalmiita kokonaisuuksia joita voidaan tarvittaessa räätälöidä. Niiden avulla Azure-palveluiden ja ratkaisujen käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Lisäksi kaikki Click-to-Run-ratkaisut ovat TD SYNNEX kumppaneille ilmaisia eli osa meidän tarjontaa kumppaneille. Tämän tekstin lopusta löydät pari linkkiä lisätietoon aiheesta sekä blogikirjoitukseen jossa kolleegamme Sveitsistä kertoo tämän Fraud Defense Click-to-Run ratkaisun käyttöönoton eri vaiheet.

Tietomurrot yritysten tietojärjestelmiä kohtaan ovat olleet jatkuvasti kasvussa eikä julkipilvi-ympäristötkään ole näiltä ikäviltä tapahtumilta välttyneet. Meidän tietoon on tullut useita tapauksia joissa vihamieliset tahot ovat aiheuttaneet tietomurtojen yhteydessä kohtuuttoman suuria laskuja asiakkaille sekä jälleenmyyjille kaapattujen tilitietoja avulla. Useimmiten tämä tapahtuu sähköpostiviestien kautta tapahtuvan tietojen kalastelun avulla.

Uusi SMB Fraud Defense-ratkaisu helpottaa suojaus-asetusten käyttöönottamista ja huolehtii että samat asetukset tulevat voimaan kaikille käyttäjille samanaikaisesti, ja siten parantaa Azure-ympäristöjen tietoturvaa ja vähentää uhkatilanteiden mahdollisuuksia.

SMB Fraud Defense Click-to-Run™-ratkaisu määrittää ja ottaa helposti käyttöön mm. seuraavat tietoturva-toiminnallisuudet:

  • Kaksivaiheinen tunnistautuminen vakioasetuksena kaikille käyttäjille ja/tai kaikille Admin-käyttäjille
  • Conditional Access sääntöjen käyttöönotto (konfiguroitavissa)
  • Maantieteelliset käytönrajoitukset sekä riski-käytön tunnistaminen sekä estäminen
  • Azure Policy-määrittelyt rajoittamalla käytettävissä olevia resursseja ja/tai Azuren konesaleja
  • Kulutuksen seuranta, käytön budjetointi sekä hälytysrajojen asettaminen

TD SYNNEXin tuottama SMB Fraud Defense Click-to-Run ratkaisu on täysin räätälöitävissä Azure-tenant kohtaisesti ja se on tilattavissa suoraan StreamOne-kauppapaikasta osana TD SYNNEX kumppanitarjontaa.

Myös Microsoft on tehnyt uudistuksia tarjontaansa torjuakseen näiden tietomurtojen aiheuttamia vaikutuksia pienentämällä Azuren quota-rajoituksia. Tavoite on saada nämä muutokset voimaan kaikilla regioonilla tammikuun loppuun mennessä. Tämä quota-määrän muutos vähentää riskiä ja suojelee kumppaneita virheellisten ja vahingollisten resurssimuutosten varalle. Jos sinulla on tarve lisätä esimerkiksi Compute-resursseja rajoitetun määrän ylitse, me TD SYNNEXillä voimme tuossa auttaa. Microsoftin ohjeitus tähän muutokseen liittyen löytyy TÄSTÄ

Alta löydät lisätietoa SMB Fraud Defense Click-to-Run ratkaisusta:

Järjestímme aiheesta webinaarin 24.1.2023 klo 11:00 - 12:00, nauhoitteen tuosta löydät tämän linkin kautta: LINKKI WEBINAARINAUHOITTEESEEN

Jos sinulla on aiheesta kysyttävää, niin ota yhteyttä: mikko.salmela@tdsynnex.com tai markus.seppala@tdsynnex.com