TD SYNNEXn ja Azuren avulla pääset hybridietujen kiihdytyskaistalle

 
 

Tarjoa asiakkaillesi täysin johdonmukainen kokemus koko hybridipilvessä kattavien Azure-pilviominaisuuksien avulla. Vähennä monimutkaisuutta ja riskejä alustan, työkalujen ja palveluiden avulla, jotka on suunniteltu toimimaan samaan aikaan sekä paikallis- että pilviympäristöissä. Anna asiakkaillesi mahdollisuus rakentaa ja ottaa käyttöön sovelluksiaan johdonmukaisesti, hallita tietoja saumattomasti, käyttää palveluita mistä tahansa kertakirjautumisen avulla ja hyötyä integroidusta suojauksesta ja hallinnasta sekä paikan päällä että pilvessä.

Microsoftin pilviratkaisujen toimittajaksi TD SYNNEXn avulla

TD SYNNEX auttaa sinua kehittämään asiakkaidesi pilvikäytäntöjä. Asiantunteva tiimimme auttaa sinua tarjoamaan asiakkaillesi huipputeknologiaa ja rakentamaan heille ratkaisuja ja palveluita.

TD SYNNEXlla on paljon ainutlaatuisia resursseja, joiden avulla pilveen siirtyminen on helppoa. Laaja pilvipalveluvalikoimamme ja luokkansa paras alusta auttavat rakentamaan ja kasvattamaan pilviratkaisusi.


Pilvipalveluinfrastruktuuri

Auta asiakkaitasi kehittymään ja kasvamaan pilvipalvelun avulla. Anna heille mahdollisuus hyötyä Azure-sovelluksen tarjoamasta mittakaavasta, ketteryydestä ja uusista ominaisuuksista.

Lue lisää

Sovellusinnovaatio

Nykyaikainen alusta kehittää, ylläpitää ja markkinoida älykkäitä sovelluksia, joita asiakkaat haluavat.

Lue lisää

Data ja tekoäly

Data-alustojen optimoinnista ja tekoälyteknologian hyödyntämisestä on tullut uusi keskeinen kilpailutekijä: älä anna asiakkaidesi jäädä jälkeen

Lue lisää

Palvelinkeskuksen nykyaikaistaminen

TD SYNNEX on suunnitellut ohjelman, jonka avulla yrityksesi voi siirtyä sujuvasti ja turvallisesti nykyisestä palvelinkeskusmallista toimivaan pilven ja palvelinkeskuksen hybridiin.

Lue lisää

IoT

TD SYNNEX voi auttaa sinua tunnistamaan IoT-käytäntösi ja kohtaamaan merkittävimmät IoT-hankkeiden kehitykseen liittyvät haasteet.

Lue lisää

SAP on Azure -ratkaisu

TD SYNNEXlla on kattava joukko ammatillisia palveluita ja ratkaisuja, joiden avulla voit luoda SAP on Azure -ratkaisun ja täten enemmän arvoa asiakkaillesi.

Lue lisää

Remote Work

TD SYNNEX can help you to deploy, manage and scale virtualised Windows desktops and apps in minutes

Learn more

Lataa opas

Tutustu TD SYNNEXn tarjoamiin mahdollisuuksiin ja siirry helpommin Microsoftin pilvipalveluratkaisujen toimittajaksi.

Windows Server 2008 ja SQL Server 2008 tuen päättyminen

Windows Server 2008 ja SQL Server 2008 tuen päättyminen

Auta asiakkaitasi nykyaikaistamaan infrastruktuurinsa. Vähennä kuluja ja lisää joustavuutta sekä mahdollista skaalautuvuus asiakkaillesi.

Lue lisää
Osallistu tapahtumiimme

Osallistu tapahtumiimme

Tutustu Microsoftin CSP:n ja TD SYNNEXn erilaisiin webinaareihin, koulutustyöpajoihin ja muihin tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan.

Lue lisää
Rekisteröidy ja ryhdy Azure-pilviratkaisujen toimittajaksi

Rekisteröidy ja ryhdy Azure-pilviratkaisujen toimittajaksi

Microsoftin pilviratkaisujen toimittajaksi ryhtyminen on helppoa yhdessä TD SYNNEXn kanssa. Asiakkuuden perustamiseksi täytä oheinen lomake.

Rekisteröidy nyt